Product added to basket

Product added to basket

  • Gratis levering ved køb over 1000,-  •  Hurtig levering - 1-2 hverdage  •  info@kjaerulff-fodpleje.dk - 70 21 15 35 fra kl. 08.00
close
close

LOG IND og tilmeld dig her til højre>>

Til dig som ønsker at vide mere om dynamisk ganganalyse på scanningsplatformen RSfootscan samt Phits fodindlæg, verdens førende inden for 3D printet fodindlæg. 

3 gode grunde til at investere i Rs Footscan

  • Fantastisk analyseværktøj til forståelse af den elektroniske dynamiske/
    statiske gang
  • Tidsbesparende da Phits 3D printet fodindlæg bestilles direkte i softwaren
  • Genialt pædagogisk forklaringsværktøj til servicering af dine patienter

Softwaren

RS footscan har lanceret sin seneste software (9,0) hvor der er mulighed for i

softwaren at bestille D3 printet Phits fodindlæg hos RS Print i Belgien. Firmaet er de førende på markedet i D3 printet fodindlæg og Phits fodindlæg bestilles ud fra 6-8 skanninger af fødderne i dynamisk gang eller løb henover RS footscan skanningspladen.
Bestilling af Phits fodindlæg er tidsbesparende ift selv at fremstille fodindlægget, selv-om du også kan nøjes med at benytte RS Footscan som et fantastisk annalyseprodukt forud for fremstillingen af fodindlæg på almindelig vis.

RS Footscan - avanceret teknologi der hjælper dig i hverdagen

RS Footscan har med sine 4095 sensorer og 300 billeder i sek. den absolut bedste kvallitet i både billede og analyseværktøjer. Softwaren, som kan vise nøjagtige billeder af dynamisk gang og løb samt statisk, viser tydeligt hvor trykbelastningerne er og billederne kan ses

både i 2D og 3D. Yderligere kan vi sammenligne skanninger af fødder fra flere personer. Vi kan sammenligne skanninger med sko og med fodindlæg. Vi kan sende skanningerne til andre RS footscan brugere og diskutere resultatet eller vi kan sende en mail til patienten med print af en specifik analyse, samt print af skanningen til forklaring af en problemstilling.

Kom lidelser i forkøbet

Nogle af analyseværktøjerne kan vise om der er risiko for skinnebensbetændelse, metarsalgi, evt. benlængdeforskel og vi kan i 3D skanningen se hvilken tå der forlader pladen sidst og derved påvise om patienten går ud over hallux (storetåen) eller om det er 2 el. 3 tå i stedet.

Dato: 16. oktober 2021 - 10.00 - 13.00

 
Program for workshoppen

09.30 - 10.00 - Morgenbrød, kaffe og te.

10.00 - 13.00 

PS. Workshoppen inkl. forplejning er gratis.

For at se tilmeldingsformularen skal du være logget ind