Product added to basket

Product added to basket

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt fra 1000,- ex moms
Personlig rådgivning på 70 21 15 35
Stort showroom
Gratis levering og opsætning af alle patientstole til brofaste øer
close
close
  • Atrac-Tain, fugtighedscreme, 75 ml

Atrac-Tain, fugtighedscreme, 75 ml

Varenummer: 821200

  • Medicinsk godkendt
  • Forebyggelse af sår
  • Udviklet og afprøvet på diabetiske fødder
  • Indeholder 10% carbamid og 4% laktat
  • Indeholder ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller parfume

Log ind for pris

Ekspederes hurtigst muligt - Detaljer
Kjærulff ekspedere alle ordrer så hurtigt som muligt.
Ordrer afgivet inden kl. 14.00 vil vi altid ekspedere samme dag,
hvilket betyder at du modtager varerne 1 - 2 dage senere.

Tør hud – et alvorligt problem
Næsten alle diabetikere (både type 1 og type 2) lider under et eller andet hudproblem. Det mest almindelige problem er xerosis, bedre kendt som tør hud.
Nedsat blodgennemstrømning i de små kar forårsager alle grader af hudatrofi, hårtab, kolde tæer, negledystrofi og tør hud. Autonom neuropati, som er en almindelig sen komplikation af diabetes, kan forårsage forstyrrelse i svedproduktion, perifer erytem, ødem, atrofi og endog forværring af den tørre hud. Ubehandlet tør hud kan medføre dannelse af fissurer med risiko for sårdannelse. Endvidere stiger risikoen for fodsår, når foden udsættes for øget tryk og friktion. 

Forebyggelse af diabetiske sår
Forebyggelse af sår er vigtigt, da de ikke blot forårsager betydeligt ubehag og besvær for patienten, men det vigtigste er, at det kan føre til amputation.
Sårdannelse forekommer, når der dannes flere kallositeter og fissurer. Det kan undgås ved regelmæssig brug af en fugtighedscreme, som opfylder den diabetiske fods behov. Atrac-Tain er derfor et vigtigt supplement til fodpleje, da den hjælper med at holde huden intakt, samtidig med at den forebygger fissurer og hudtraume.

Udviklet og afprøvet på diabetiske fødder
Atrac-Tain blev udviklet til diabetiske patienter og er blevet påvist at være effektiv til forebyggelse og behandling af komplikationer forbundet med diabetiske fødder. Sådan blev cremen dokumenteret at være sikker og effektiv i brug.
Studier har dokumenteret Atrac-Tains effektivitet.
 
Giver huden næring og fugt
Atrac-Tain indeholder 10 % carbamid og 4 % laktat (AHA). Begge disse er naturlige fugtgivende stoffer i huden. Carbamid er et fugtighedsstof, som trænger ind i hudens eksterne hornlag, hvor det binder væske. Laktat stimulerer eksfolieringen af overhuden. Eksfolieringen får huden til at danne ny hud, så huden ser ny og glat ud. Både carbamid og laktat øger indholdet af væske i hornlaget. Tilsammen genopretter de to fugtighedsgivende stoffer hudens fugtighed og elasticitet indefra uden at lukke porerne.
Atrac-Tain indeholder ingen konserveringsmidler, farvestoffer eller parfume, og risikoen for allergiske reaktioner på sart diabetisk hud er derfor minimal.
 
Brugsanvisning
I begyndelsen af behandlingen masseres et tyndt lag creme ind i huden 2-3 gange dagligt. Når huden er helet op, sikrer behandling en gang dagligt, at huden forbliver elastisk og stærk. Må ikke anvendes mellem tæerne.
Cremen er let at bruge og gør ikke huden fedtet.
 
Sammensætning
Vand, urinstof (carbamid), isopropylpalmitat, octylpalmitat, glycerylstearat, mælkesyre, stearylalkohol, sorbitol, ammoniumlaktat, stearinsyre, Ceteareth-25, og Ceteareth-6.

  • Brand:
  • Indhold ml.: 75 ml.

Levering:

Ordrer afgivet inden kl. 14.00 vil vi altid ekspedere samme dag, hvilket betyder at du modtager varerne 1 - 2 dage senere.
Vi afsender med Danske Fragtmænd.

I tilfælde af at fragtfirmaet kører forgæves til din leveringsadresse, bliver varerne returneret til nærmeste fragtterminal (IKKE en pakkeshop). Hvis du ikke kan være hjemme når varerne skal leveres, bedes du oplyse til os, at pakken må sættes uden kvittering. Dette er på eget ansvar.

Returnering:

Hvis du ønsker at Kjærulff skal være behjælpelig med returneringen på din adresse, kan det aftales ved at kontakte os på tlf. 70 21 15 35 eller via e-mail på info@kjaerulff-fodpleje.dk

Prisen for en afhentning er 80,- ex moms.

Du bedes pakke varen forsvarligt ind, når du returnerer, og du må IKKE sætte returlabelen direkte på originalemballagen.

Beskriv årsagen til returneringen i et følgebrev og vedlæg din forsendelse.

Udgåede, sterile, skaffevarer og Dr. Comfort sko tages ikke retur.

Pakken skal sendes til:
Kjærulff Fodplejeartikler A/S
Ørkebyvej 2
5450 Otterup