Product added to basket

Product added to basket

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt fra 1000,- ex moms
Personlig rådgivning på 70 21 15 35
Stort showroom
Gratis levering og opsætning af alle patientstole til brofaste øer
close
close

Reparation eller service af patientstol

Hvis din patientstol får problemer, har brug for service eller du på anden måde har brug for akut hjælp, gør vi det så belejligt som muligt for dig og klinikken. Du skal blot kontakte Kjærulff for nærmere aftale.


Inden vi forlader en klinik efter et servicebesøg eller reparation, gennemgås produktet og der gennemføres en manuel test for at sikre, at udstyret fungerer - det er vores garanti for, at service og reparation er udført korrekt.


Langt de fleste opgaver løser vi med det samme, men kræver udstyret særlig service, sørger vi for at holde dig ”kørende”, så vi kan udføre service eller reparation på vores eget værksted.

Reparation eller service på micromotorer

BCC teknik kan hjælpe dig, hvis dit udstyr er gået i stykker eller skal have lavet service. På deres værksted repareres, patientstole, micromotorer, håndstykker, autoklaver, sterilisationsovne og meget andet udstyr.

Reparationstiden kan variere alt efter leveringstid på eventuelle reservedele og travlhed på værksted, men er typisk 7-10 hverdage.

Næsten uanset hvilket teknisk udstyr, du har valgt til din klinik, vil BCC tekniks team af erfarne serviceteknikere vil kunne hjælpe dig med hurtig og kompetent service.

Afhentningsservice

Du kan bestille en afhentning af dit udstyr her, eller ved at kontakte BCC teknik på tlf. 64 89 34 21.

Det eneste du skal gøre er at pakke din maskine forsvarligt ind, og vedlægge kontaktoplysninger samt en beskrivelse af hvad problemet er.

Udstyr kan også sendes direkte på følgende adresse:

BCC Teknik

Birkemosevej 10

5471 Søndersø