Product added to basket

Product added to basket

  • Gratis levering ved køb over 1000,-  •  Hurtig levering - 1-2 hverdage  •  info@kjaerulff-fodpleje.dk - 70 21 15 35 fra kl. 08.00
close
  • Indkøbskurv

    Indkøbskurv oversigt

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
close

Persondatapolitik

For at kunne levere varer og tjenesteydelser, har vi behov for at behandle personoplysninger.

Vores persondatapolitik hjælper med at forstå hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Dette er vigtige informationer, så vi håber at du vil tage dig tid til at læse dem.

Behandling af dine personoplysninger
Vi behandler oplysninger som du har udleveret til os i forbindelse med dit engagement med Kjærulff Fodpleje A/S.
Vi behandler løbende dine oplysninger for at kunne oprette og sende ordre, tilbyde dig tilbud eller målrette markedsføring.

Personoplysninger som behandles
Navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og mailadresse.
Derudover CVR nummer hvis et sådan haves.

Tidsfrist for sletning af oplysninger

Vi sletter oplysninger når de ikke længere har relevans.
Af hensyn til bogføringsloven opbevares oplysningerne i minimum 5 år.
I forbindelse med f. eks. et ejerskifte,  gemmes oplysningerne i længere til af hensyn til statistiske formål.

Dine rettigheder efter persondataforordningen 

I forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger, har du adskillige rettigheder, herunder:
 
• Retten til at modtage oplysninger om hvordan vi behandler dine persondateoplysninger
• Retten til at få indsigt i dine personoplysninger
• Retten til at få urigtige oplysninger rettet
• Retten til at få dine personoplysninger slettet
• Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger bruges til direkte markedsføring.
• Retten til at flytte dine personoplysninger.
• Retten til at tilbagekalde samtykke, f.eks. hvis du ikke længere vil ha` tilsendt vores nyhedsbrev.
 
Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til Kjærulff Fodpleje A/S.

Oplysninger, som vi videregiver 

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer
og enkeltpersoner uden for Kjærulff Fodpleje A/S.