Product added to basket

Product added to basket

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt fra 1000,- ex moms
Personlig rådgivning på 70 21 15 35
Stort showroom
Gratis levering og opsætning af alle patientstole til brofaste øer
close
close
  • HFL, Insectobite, Display (Dansk), inkl 9 stk. 15 ml.

HFL, Insectobite, Display (Dansk), inkl 9 stk. 15 ml.

Varenummer: 214246

  • Plejer og blødgør huden efter insekt eller flåtbid
  • Hjælper mod kløe
  • Kølende effekt
  • Hydroregulerende medicinsk honning
  • Øjeblikkelig lindring
  • Lille praktisk display til disken

Log ind for pris

Ekspederes hurtigst muligt - Detaljer
Kjærulff ekspedere alle ordrer så hurtigt som muligt.
Ordrer afgivet inden kl. 14.00 vil vi altid ekspedere samme dag,
hvilket betyder at du modtager varerne 1 - 2 dage senere.

Den nærende og beroligende creme er specielt udviklet til optimalt at bidrage til genopretning af huden efter et insekt- eller flåtbid. Et insektbid i huden er overfladisk. Insekterne bider i huden for at spise blod.

Den hudreaktion, der opstår efter et bid, er forårsaget af spyt fra insektet og forårsager en reaktionen. Et insektstik trænger derimod dybere ind i huden og kan derfor være mere smertefuldt. Hudreaktionen er resultatet af den gift, der kommer ind i huden gennem brodden. Nogle insekter kan både bide og stikke.

Generelt har et bid eller stik ingen alvorlige konsekvenser. Det resulterer ofte i et lokalt ubehag, der varer flere timer eller dage, såsom kløe, rødme, varm følelse, smerte, knopper eller hævet hud. Hudreaktionen er effekten af insektgiften og kroppens immunforsvar. Dette kan variere fra person til person. For at mildne den ubehagelige følelse efter et insekt- eller flåtbid og for at komme sig hurtigere, er det vigtigt, at huden bliver plejet vha. en hudreparerende og kølende creme.

Insectobite har en beskyttende og kølende effekt på grund af dets hydrofile ingredienser. Baseret på den hydroregulerende medicinske honning forhindres rødme og svære knopper. Det hjælper også med at beskytte hudens immunintegritet og stimulerer produktionen af kollagen, som fremmer hudreparation. Arnica Montana bidrager til at reducere hævelser og har en kølende effekt, som også fremmer blodcirkulationen i huden. Undgå at klø dig selv.

Insectobite kommer i en lille tube, der bør være i enhver førstehjælpskasse på grund af øjeblikkelig lindring efter biddet. Den lille størrelse gør det nemt at tage den med dig, uanset hvor du er.

Brug to gange om dagen eller ekstra efter behov.

  • Brand: HFL

Levering:

Ordrer afgivet inden kl. 14.00 vil vi altid ekspedere samme dag, hvilket betyder at du modtager varerne 1 - 2 dage senere.
Vi afsender med Danske Fragtmænd.

I tilfælde af at fragtfirmaet kører forgæves til din leveringsadresse, bliver varerne returneret til nærmeste fragtterminal (IKKE en pakkeshop). Hvis du ikke kan være hjemme når varerne skal leveres, bedes du oplyse til os, at pakken må sættes uden kvittering. Dette er på eget ansvar.

Returnering:

Hvis du ønsker at Kjærulff skal være behjælpelig med returneringen på din adresse, kan det aftales ved at kontakte os på tlf. 70 21 15 35 eller via e-mail på info@kjaerulff-fodpleje.dk

Prisen for en afhentning er 80,- ex moms.

Du bedes pakke varen forsvarligt ind, når du returnerer, og du må IKKE sætte returlabelen direkte på originalemballagen.

Beskriv årsagen til returneringen i et følgebrev og vedlæg din forsendelse.

Udgåede, sterile, skaffevarer og Dr. Comfort sko tages ikke retur.

Pakken skal sendes til:
Kjærulff Fodplejeartikler A/S
Ørkebyvej 2
5450 Otterup