Product added to basket

Product added to basket

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt fra 1000,- ex moms
Personlig rådgivning på 70 21 15 35
Stort showroom
Gratis levering og opsætning af alle patientstole til brofaste øer
close
close
 • Luxo Luplampe, Circus, LED, Hvid/sort
  Bestseller
 • Luxo Luplampe, Circus, LED, Hvid/sort
  Bestseller
 • Luxo Luplampe, Circus, LED, Hvid/sort
  Bestseller
 • Luxo Luplampe, Circus, LED, Hvid/sort
  Bestseller
 • Luxo Luplampe, Circus, LED, Hvid/sort
  Bestseller
 • Luxo Luplampe, Circus, LED, Hvid/sort
  Bestseller

Luxo Luplampe, Circus, LED, Hvid/sort

 • Cirkulært LED
 • Medicinsk godkendt
 • Fleksibel selv-afbalanceret arm
 • 3,5 eller 5 dioptri linse og bordklemme
Variant

Log ind for pris

Circus LED er velegnet til krævende arbejde i skønhedssaloner, klinikker og laboratorier, eller som et værktøj for folk med nedsat syn. Circus LED har en stor linse, aluminium hoved og en meget fleksibel selv-afbalanceret arm og skærmfæste. Den store linse muliggør komfortabel visning med begge øjne.
 
Denne fremragende luplampe's lyskilde er et cirkulært LED modul med god farvegengivelse. En cirkulær lyskilde er den ideelle måde at belyse et objekt, der næsten eliminerer skygger.

Medicinsk variant
En variant af Circus LED er medicinsk godkendt (M): IEC 60601-1, IEC 60601-1-2.

Præcis positionering
Circus LED har en meget fleksibel selv-afbalanceret arm og skærmfæste. Skærmfæstet kan placeres horisontalt, vertikalt og sideværts at armaturet er meget fleksibel for de fleste opgaver. Den afskærmet selv-afbalanceret arm gør det nemt at placere armaturet i den korrekte position og gør rengøringen nem.

Standard version med 3,5 eller 5 dioptri linse og bordklemme. For yderlig forstørrelse kan en tillægslinse på 4, 6 eller 10 dioptri monteres på glaslinsen.
Arm og hoved farve: hvid. Farve af plast detaljer: Sort.
 
Valg af farvetemperatur
Circus LED kan leveres med et udvalg af farvetemperatur - 3000 (varm hvid) eller 4000 (kold hvid) kelvin. Dette er især nyttigt for visse miljøer med nedsat syn. Det anbefales at anvende et varmt hvidt lys til synsforstyrrelser forårsaget af uklare okulære medier (hornhinde, linser og glasagtige lidelser) og ved metabolittlidelser (retinis osv.), mens synshandicappede mennesker med visse makulære tilstande, som dystrofier og AMF kræver signifikant mere lys, og vil drage fordel af den højere andel af blå bølger i det kølige hvide lys fra Circus LED 4000K.
 • Brand: Luxo

Levering:

Ordrer afgivet inden kl. 14.00 vil vi altid ekspedere samme dag, hvilket betyder at du modtager varerne 1 - 2 dage senere.
Vi afsender med Danske Fragtmænd.

I tilfælde af at fragtfirmaet kører forgæves til din leveringsadresse, bliver varerne returneret til nærmeste fragtterminal (IKKE en pakkeshop). Hvis du ikke kan være hjemme når varerne skal leveres, bedes du oplyse til os, at pakken må sættes uden kvittering. Dette er på eget ansvar.

Returnering:

Hvis du ønsker at Kjærulff skal være behjælpelig med returneringen på din adresse, kan det aftales ved at kontakte os på tlf. 70 21 15 35 eller via e-mail på info@kjaerulff-fodpleje.dk

Prisen for en afhentning er 80,- ex moms.

Du bedes pakke varen forsvarligt ind, når du returnerer, og du må IKKE sætte returlabelen direkte på originalemballagen.

Beskriv årsagen til returneringen i et følgebrev og vedlæg din forsendelse.

Udgåede, sterile, skaffevarer og Dr. Comfort sko tages ikke retur.

Pakken skal sendes til:
Kjærulff Fodplejeartikler A/S
Ørkebyvej 2
5450 Otterup