Product added to basket

Product added to basket

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt fra 1000,- ex moms
Personlig rådgivning på 70 21 15 35
Stort showroom
Gratis levering og opsætning af alle patientstole til brofaste øer
close
close
 • Miele, desinfektionsopvaskmaskine, PG8582, hvid
 • Miele, desinfektionsopvaskmaskine, PG8582, hvid
 • Miele, desinfektionsopvaskmaskine, PG8582, hvid
 • Miele, desinfektionsopvaskmaskine, PG8582, hvid
Der er en video tilknyttet produktet som ikke må vises, accepter marketing-cookies for at se videoen.

Miele, desinfektionsopvaskmaskine, PG8582, hvid

Varenummer: 212740

 • Dokumentation for at du overholder retningslinjerne i NIR
 • Plads til 24 sæt instrumenter inkl. æsker pr. vask
 • Førsteklasses kvalitetsmaskine med en lang levetid
 • EcoDry-funktion
 • Hygiejnisk rent
 • Større effektivitet
 • Besparende
 • Rene resultater

Log ind for pris

Ekspederes hurtigst muligt - Detaljer
Kjærulff ekspedere alle ordrer så hurtigt som muligt.
Ordrer afgivet inden kl. 14.00 vil vi altid ekspedere samme dag,
hvilket betyder at du modtager varerne 1 - 2 dage senere.

 

Her har du alt, hvad du har brug for til rengøring og
desinfektion af dine instrumenter, step 1 og 2 slået sammen til en arbejdsgang!

Der findes mange forskellige indretningsmuligheder og du er meget velkommen til at kontakte os, så vi finder den optimale løsning for dig!

Hygiejnisk rent
Allerede i 1994 indførte Miele Vario TD, som i dag er standardprogrammet til rengøring af instrumenter. Typiske proteintilsmudsninger (fx blod og sekret) bliver omhyggeligt fjernet i det ikke-denaturerende temperaturinterval, inden materialerne desinficeres skånsomt ved 93 °C

Dør med automatisk lukkefunktion
Med Miele AutoClose opnås komfortabelt og sikkert arbejdsprocesser uden problemer: Blot en let kontakt mellem døren og produktet er nok til, at rengørings- og desinficeringsmaskinen lukkes automatisk.

Nem betjening
Alle funktioner er lige ved hånden: Det innovative betjeningspanel og tekstdisplayet er integreret i dørhåndtaget og har en hældning, så det nemt kan aflæses. Den plane overflade i rustfrit stål er meget nem at rengøre og giver med det innovative betjeningskoncept "Touch on Metal" hurtig adgang til samtlige programmer og indstillinger.

Favoritprogrammerne kan vælges hurtigt
Tre taster til direkte valg giver brugeren mulighed for nemt og hurtigt at vælge og starte ofte anvendte programmer med et enkelt tryk med fingeren. Tilknytningen af et program til en tast til direkte valg kan brugeren ændre efter behov, så den individuelle arbejdsproces kan tilpasses perfekt.

Optimal dosering
Allerede fra fabrikken er rengørings- og desinfektionsmaskinerne fra Miele Professional udstyret med en eller flere integrerede doseringspumper. Midler som fx rengørings- eller neutraliseringsmiddel kan således doseres fuldautomatisk og præcist fra en beholder.

Større effektivitet
Rengørings- og desinfektionsmaskiner fra Miele Professional rengør også krævende fyldninger hurtigt og pålideligt. Deres effektive skylleteknik sikrer, at selv komplekst udformede hulrumsinstrumenter eller laboratorieglas rengøres sikkert med højt spuletryk. I kombination med de to fyldningsniveauer og den højtudviklede styring er det muligt at opnå problemfri arbejdsforløb med et stort antal instrumenter.

Besparende
Rengørings- og desinfektionsmaskiner fra Miele Professional kombinerer ydeevne og økonomi. Produkterne arbejder takket være en varmepumpe med variabelt omdrejningstal og optimerede spulearme med en moderne og meget effektiv skylleteknik og giver brugeren adgang til mange forskellige brugerspecifikke programmer. På den måde opnås der fremragende rengøringsresultater med et lavt ressourceforbrug.

Maksimal effektivitet
Med den innovative teknik, højtudviklede metoder samt omfattende systemløsninger opnår produkter fra Miele Professional fremragende rengøringsresultater med et minimalt forbrug af vand, energi og proceskemikalier.

Et storslået udvalg
Produkter fra Miele Professional overbeviser med en kapacitet, der passer til enhver brugers behov. Alle skylle- og trykkamre har en stor volumen for den pågældende ydelsesklasse. Det omfattende udvalg af mobile units til ethvert anvendelsesområde gør det muligt at udnytte kapaciteten optimalt.

Svejset uden overgange
Miele Professionals nyudviklede opvaskebeholder sætter nye standarder for hygiejnen. En ny laserteknologi udelukker, at snavs og blod kan aflejres i samlingerne i opvaskebeholderen i rustfrit stål. På den måde forhindres det, at blod og andre tilsmudsninger hænger fast. Et ekstra plus i forhold til hygiejnen er, at varmeelementet opbevares uden for skyllekammeret.

Kernen i perfekte resultater
Varmepumpen med variabelt omdrejningstal er kernen i rengørings- og desinfektionsmaskinerne fra Miele Professional og leverer helt unikke egenskaber. I de enkelte programblokke er pumpens omdrejningstal og dermed spuletrykket tilpasset de foreliggende krav – et højt tryk gør det muligt at fjerne kraftige tilsmudsninger, mens et lavt tryk sikrer fuldstændig fugtning af servicedelene.

Komfortabel tørring
Ved programslut åbnes døren automatisk med AutoOpen-funktionen, når temperaturen i opvaskebeholderen er faldet til under 70°C. Restfugtigheden kan på den måde nemt slippe ud af opvaskebeholderen, og de rengjorte instrumenter tørrer hurtigere.

Dine utensilier er i de bedste hænder
Rengørings- og desinfektionsmaskinerne fra Miele Professional opnår fremragende rengøringsresultater med den mest skånsomme behandling af værdifulde utensilier. Dette er først og fremmest muligt med de mange forskellige brugerspecifikke programmer, der er testet og anbefalet af førende instrument- og laboratorieglasproducenter.

Universel anvendelse
Rengørings- og desinfektionsmaskinerne opnår optimale rengøringsresultater i praksisser og klinikker, sterilcentraler, laboratorier og i industrien. Dette er muligt med kombinationen af innovative og gennemprøvede tekniske egenskaber – fra perfekt tilpasset spuletryk over konstruktivt optimerede kurve og partikelfiltre til spulearmsovervågning – og ikke mindst med specifikke opvaskeprogrammer til forskellige anvendelsesområder.

Rene resultater
Det tryk, hvormed vandet føres gennem spulearmene og injektordyserne, er vigtigt for en overbevisende og økonomisk rengøring. Et højere tryk gør det muligt at fjerne hårdnakkede tilsmudsninger, mens et lavt tryk sikrer en fuldstændig fugtning af servicedelene. Rengørings- og desinfektionsmaskiner fra Miele Professional kombinerer begge fordele med et behovstilpasset spuletryk.

Enkel udveksling af data
Med det serielle interface RS 232 har brugeren en gennemtestet teknik til dataudveksling til rådighed. Via interfacet kan der fx tilsluttes en stregkodescanner eller overføres logdata til et dokumentationssystem, et eksternt lagermedie eller en rapportprinter.

Beskytter mod vandskader
WaterProof-systemet beskytter mod vandskader med en dobbelt magnetventil direkte på vandhanen. Hvis den første ventil ikke lukkes, afbryder den anden tilførslen. Den dobbeltvæggede tilførselsslange sørger ligeledes for højeste sikkerhed: Hvis den indre slange er beskadiget, strømmer vandet gennem den ydre slange ned i bunden. Den intelligente sensorteknologi registrerer lækagen og stopper i nødstilfælde ligeledes vandtilførslen.

Sikkerhed gennem kontrol
Forskellige faktorer, fx en fejl på kurvetilkoblingen eller overdreven skumdannelse, kan medføre et reduceret skylletryk. Overvågningen af spuletrykket i rengørings- og desinfektionsmaskinen sikrer optimale procesforløb, så produktet altid leverer pålidelige rengøringsresultater.

Sikkerhed gennem kontrol
For optimale rengørings- og desinficeringsresultater skal spulearmens omdrejningstal altid ligge i det forhåndsbestemte interval. Med den berøringsfri overvågning af alle maskin- og kurvespulearme opdages eventuelle problemer – fx skumudvikling eller servicedele, der blokerer – hurtigt. På den måde bidrager spulearmskontrollen til, at den kendte rengøringskvalitet opnås hver gang.

 • Brand:

Levering:

Ordrer afgivet inden kl. 14.00 vil vi altid ekspedere samme dag, hvilket betyder at du modtager varerne 1 - 2 dage senere.
Vi afsender med Danske Fragtmænd.

I tilfælde af at fragtfirmaet kører forgæves til din leveringsadresse, bliver varerne returneret til nærmeste fragtterminal (IKKE en pakkeshop). Hvis du ikke kan være hjemme når varerne skal leveres, bedes du oplyse til os, at pakken må sættes uden kvittering. Dette er på eget ansvar.

Returnering:

Hvis du ønsker at Kjærulff skal være behjælpelig med returneringen på din adresse, kan det aftales ved at kontakte os på tlf. 70 21 15 35 eller via e-mail på info@kjaerulff-fodpleje.dk

Prisen for en afhentning er 80,- ex moms.

Du bedes pakke varen forsvarligt ind, når du returnerer, og du må IKKE sætte returlabelen direkte på originalemballagen.

Beskriv årsagen til returneringen i et følgebrev og vedlæg din forsendelse.

Udgåede, sterile, skaffevarer og Dr. Comfort sko tages ikke retur.

Pakken skal sendes til:
Kjærulff Fodplejeartikler A/S
Ørkebyvej 2
5450 Otterup