Product added to basket

Product added to basket

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt fra 1000,- ex moms
Personlig rådgivning på 70 21 15 35
Stort showroom
Gratis levering og opsætning af alle patientstole til brofaste øer
close
close
  • Onyfix bøjle system
  • Onyfix bøjle system
Der er en video tilknyttet produktet som ikke må vises, accepter marketing-cookies for at se videoen.

Onyfix bøjle system

  • Patenteret bøjle system
  • Fasthold neglens form
  • Fås i blød eller hård
  • Medicinsk udstyr
Variant

Log ind for pris

ONYFIX har MEDICAL DEVICE klassificering, hvilket er din og patientens sikkerhed for at det er et medicinsk produkt, produceret i EU med sikre ingredienser og dokumenteret for effekt og kompabilitet via store studier

Onyfix® negle korrektionssystemet er et alsidig, innovativt produkt til en smertefri behandling af indgroede og indrullede negle (unguis incarnatus).

Onyfix® negle korrektionsssytemet kan bruges til at behandle næsten alle typer for indgroede- eller deformerede negle.

Onyfix Hard

Placer Onyfix® Composite i den ønskede position på den forberedte negl. Onyfix® Hard  kan bruges til store og alvorligt deformerede negle. Skru lidt af massen ud og "skær" en skive af med en sonde. Ved hjælp af sonden skal Onyfix® Hard lægges på neglen og fordeles/formes med små, lette tryk til den ønskede position.

Onyfix Soft

Onyfix® Soft er beregnet til brug på meget tynde, små og/eller børns negle samt til brugere der dyrker sport eller får tryk fra sko. Onyfix® Monter en applikator på Onyfix® Soft sprøjten, og anbring den ønskede mængde i den ønskede position på neglen. Tryk for enden og lad applikatoren ligge stille og roligt på neglen og flyt denne efterhånden som massen kommer ud.

Det er vigtigt at følge den korrekte instruktion - især ift. Onyfix primer.

Se video for yderligere instruktion.

  • Brand: Componail

Levering:

Ordrer afgivet inden kl. 14.00 vil vi altid ekspedere samme dag, hvilket betyder at du modtager varerne 1 - 2 dage senere.
Vi afsender med Danske Fragtmænd.

I tilfælde af at fragtfirmaet kører forgæves til din leveringsadresse, bliver varerne returneret til nærmeste fragtterminal (IKKE en pakkeshop). Hvis du ikke kan være hjemme når varerne skal leveres, bedes du oplyse til os, at pakken må sættes uden kvittering. Dette er på eget ansvar.

Returnering:

Hvis du ønsker at Kjærulff skal være behjælpelig med returneringen på din adresse, kan det aftales ved at kontakte os på tlf. 70 21 15 35 eller via e-mail på info@kjaerulff-fodpleje.dk

Prisen for en afhentning er 80,- ex moms.

Du bedes pakke varen forsvarligt ind, når du returnerer, og du må IKKE sætte returlabelen direkte på originalemballagen.

Beskriv årsagen til returneringen i et følgebrev og vedlæg din forsendelse.

Udgåede, sterile, skaffevarer og Dr. Comfort sko tages ikke retur.

Pakken skal sendes til:
Kjærulff Fodplejeartikler A/S
Ørkebyvej 2
5450 Otterup