Product added to basket

Product added to basket

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt fra 1000,- ex moms
Personlig rådgivning på 70 21 15 35
Stort showroom
Gratis levering og opsætning af alle patientstole til brofaste øer
close
close
 • Plum, Wipeclean, uden alkohol, 20x30 cm, 25 stk.

Plum, Wipeclean, uden alkohol, 20x30 cm, 25 stk.

Varenummer: 821541

 • Engangsklude til overfladedesinfektion
 • Klar til brug
 • Indeholder DDAC og Triamin
 • Samme høje effektivitet som alkohol
 • Uparfumeret
 • Opfylder kravene i EN14885
 • Dokumenteret effekt
 • CE mærket
 • CEI vurderet til Intermediate level
 • 20 x 30 cm.

Log ind for pris

Ekspederes hurtigst muligt - Detaljer
Kjærulff ekspedere alle ordrer så hurtigt som muligt.
Ordrer afgivet inden kl. 14.00 vil vi altid ekspedere samme dag,
hvilket betyder at du modtager varerne 1 - 2 dage senere.

Engangsklude uden alkohol til nem og hurtig desinfektion af overflader, der tåler vand.

Engangsklude til nem og hurtig overfladedesinfektion. Kludene indeholder den rette mængde desinfektionsvæske og er klar til brug lige fra pakken. Indeholder de aktive stoffer DDAC og Triamin som giver produktet samme høje effektivitet som desinfektion med alkohol. Uparfumeret.

De bløde og behagelige klude er fremstillet af polyester, og er designet til at efterlade væsken på overfladen. Herved opnås den størst mulige desinfektionseffekt.

Kludene er pakket i lufttætte forpakninger med nem lukning som sikrer, at de ikke tørrer ud. Kludene er både kryds- og z-foldet så de nemt kan tages ud af pakken enkeltvis, foldet og klar til brug.

Opfylder kravene i EN14885 og har dokumenteret baktericidal, mykobactericidal, fungicidal, virucidal (bl.a. mod Coronavirus) og sporicidal effekt.

CE mærket. Vurderet af CEI til Intermediate level.

MDR medicinsk udstyr og biocidprodukt.

Anvendelsesområde:

Til desinfektion af overflader på ikke-invasivt medicinsk udstyr og til generel desinfektion af overflader, der tåler vand. Udviklet til brug i sundheds- og plejesektoren men har også andre anvendelsesmuligheder.

Velegnet til brug på hospitaler, plejecentre, hjemmeplejen, klinikker, tandlæger, dyrlæger, samt i kontormiljøer, biler og andre transportmidler.

Anvendes på materialer der ikke tåler alkohol, f.eks. kunstlæder og forskellige plastmaterialer. Bør ikke anvendes på naturgummi og papiroverflader. Tjek producentens vejledning for desinfektion af udstyret før brug.

Brugsanvisning:

Kludene er klar til brug og skal anvendes på rengjorte og tørre overflader. Tag en klud ud af pakken, bearbejd overfladen så den holdes fugtig i henhold til kontakttid for optimal effekt, smid ud. Kræver hverken efterbehandling eller efterskyl med vand. Luk altid emballagen efter brug. Ikke beregnet til håndhygiejne. Anvend handsker i henhold til EN374.

Opbevaring:

Opbevares tørt, frostfrit og ikke i direkte sollys.

Holdbarhed: 36 måneder fra produktionsdato, 6 måneder fra åbning.

 • Brand: Plum

Levering:

Ordrer afgivet inden kl. 14.00 vil vi altid ekspedere samme dag, hvilket betyder at du modtager varerne 1 - 2 dage senere.
Vi afsender med Danske Fragtmænd.

I tilfælde af at fragtfirmaet kører forgæves til din leveringsadresse, bliver varerne returneret til nærmeste fragtterminal (IKKE en pakkeshop). Hvis du ikke kan være hjemme når varerne skal leveres, bedes du oplyse til os, at pakken må sættes uden kvittering. Dette er på eget ansvar.

Returnering:

Hvis du ønsker at Kjærulff skal være behjælpelig med returneringen på din adresse, kan det aftales ved at kontakte os på tlf. 70 21 15 35 eller via e-mail på info@kjaerulff-fodpleje.dk

Prisen for en afhentning er 80,- ex moms.

Du bedes pakke varen forsvarligt ind, når du returnerer, og du må IKKE sætte returlabelen direkte på originalemballagen.

Beskriv årsagen til returneringen i et følgebrev og vedlæg din forsendelse.

Udgåede, sterile, skaffevarer og Dr. Comfort sko tages ikke retur.

Pakken skal sendes til:
Kjærulff Fodplejeartikler A/S
Ørkebyvej 2
5450 Otterup