Product added to basket

Product added to basket

  • Gratis levering ved køb over 1000,-  •  Hurtig levering - 1-2 hverdage  •  info@kjaerulff-fodpleje.dk - 70 21 15 35 fra kl. 08.00
close
close
  • Pronation PinPointer, 50 sæt
  • Pronation PinPointer, 50 sæt
  • Pronation PinPointer, 50 sæt
  • Pronation PinPointer, 50 sæt
Der er en video tilknyttet produktet som ikke må vises, accepter marketing-cookies for at se videoen.

Pronation PinPointer, 50 sæt

Varenummer: 301930

  • Det usynlige bliver synligt
  • Verdenspatenteret
  • Objektivt analyseværktøj
  • Enkelt og effektivt

Log ind for pris

Ekspederes hurtigst muligt - Detaljer
Kjærulff ekspedere alle ordrer så hurtigt som muligt.
Ordrer afgivet inden kl. 14.00 vil vi altid ekspedere samme dag,
hvilket betyder at du modtager varerne 1 - 2 dage senere.

Nu kan du lave pronations-analysen nemt, objektivt og fagligt korrekt - selvom kunden har sko på.

Pronation PINPOINTER er dit helt nye og patenterede værktøj. Fremover bliver det lettere at sælge den rigtige sko og det rigtige indlæg til kunderne. En splinterny metode fortæller i løbet af få minutter effektivt og objektivt, hvilken type indlæg, der kan være brug for – og om skoen overhovedet er det rigtige valg for kunden.

Kunder med forkerte sko, indlæg eller med fejlstillinger i pronation eller supination – eller i eversion og inversion - får slid i knæ og måske også hofter, bækken og ryg, og de overbelaster musklerne i underbenene. Det betyder, at den sunde gå eller løbetur med tiden bliver årsag til en række følgeskader, fordi fodstillingen er forkert – men det kan fremover forebygges gennem analyser med Pronation PINPOINTER.

Det usynlige bliver synligt

Fodens hælstilling har hidtil været usynlig fra det øjeblik, kunden tog sko på – sådan er det ikke længere!

Pronation PINPOINTER er særdeles enkel i brug: Med indikatoren sat på hælen og op over akillessenen, kan man hurtigt se, hvordan hælen hælder og hvordan en sko påvirker fodens pronation og benets rotation, når man går eller løber – også mens kunden har sko på.

Hidtil har man ikke haft det rigtige redskab til at vurdere objektivt, hvilket indlæg en kunde skulle bruge. Rådgivningen fra dig har ofte hvilet på en ganske subjektiv og visuel vurdering baseret på om skoen umiddelbart føles behagelig for kunden.

Med Pronation PINPOINTER kan du nu hurtigt se, hvilken type af indlæg, kunden måtte have brug for, fordi du sammen med kunden - ser, hvordan foden bliver påvirket af skoen og indlægget.

  • Brand:

Beskriv årsagen til returneringen i et følgebrev og vedlæg din forsendelse.

Hvis du ønsker at Kjærulff skal være behjælpelig med returneringen på din adresse, kan det aftales ved at kontakte os på tlf. 70 21 15 35 eller via e-mail på info@kjaerulff-fodpleje.dk

Prisen for en afhentning er 72,- ex moms.

Du bedes pakke varen forsvarligt ind, når du returnerer, og du må IKKE sætte returlabelen direkte på originalemballagen.

Udgåede, sterile, skaffevarer og Dr. Comfort sko tages ikke retur.

Pakken skal sendes til:
Kjærulff Fodplejeartikler A/S
Ørkebyvej 2
5450 Otterup