Product added to basket

Product added to basket

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt fra 1000,- ex moms
Personlig rådgivning på 70 21 15 35
Stort showroom
Gratis levering og opsætning af alle patientstole til brofaste øer
close
close
 • ReflexWear, Kompressionsstrømpe
 • ReflexWear, Kompressionsstrømpe
Der er en video tilknyttet produktet som ikke må vises, accepter marketing-cookies for at se videoen.

ReflexWear, Kompressionsstrømpe

 • Hurtigere sårheling
 • Reducerer neuropati smerte og neuropati
 • Holde dine fødder dejlig varme/ regulere temperaturen
 • Helt flad søm i tåen og et dejligt blødt skaft der ikke strammer
 • Optimal komfort og velvære
 • Reducerer uro og kramper i fødderne så du får en mere rolig søvn
Variant

Log ind for pris

ReflexWear® sokker og strømper er strikket af den mest videnskabelige gennemtestet og avanceret tråd på marked. Denne tråd har fået tilført 3 forskellige mineraler, som er knust til micro partikler og “skudt” ind i polyesterfibren. Disse mineraler bliver aldrig vasket ud, uanset antal vask.

Det er videnskabelig bevist at denne tråd (Celliant™) øger iltniveauet i fødderne med 9%, og dermed øges blodcirkulationen ligeledes i fødderne og føddernes temperatur reguleres både op og ned.

Rigtig mange mennesker lider mere eller mindre af dårlig blodcirkulation og dermed lavt ilt niveau i fødderne. Nogle af symptomerne kan være kolde fødder, uro i ben og fødder, kramper, sovende fornemmelse i fødderne, neuropati smerter mv. Her kan ReflexWear® hjælpe dig.

Det er videnskabeligt bevist at ReflexWear® øger ilt niveauet i huden og muskelvævetsamt øger blodcirkulationen i fødderne. Dette kan øger føddernes sundhed på følgende punkter:

 • Hurtigere sårheling
 • Reducerer neuropati smerte og neuropati
 • Holde dine fødder dejlig varme/ regulere temperaturen
 • Helt flad søm i tåen og et dejligt blødt skaft der ikke strammer
 • Optimal komfort og velvære
 • Reducerer uro og kramper i fødderne så du får en mere rolig søvn

Den er strikket af en tynd og ultra blød polyester tråd. Polyester tråd har den fordel at den køler ikke, modsat bomuld som virker kølende. Strømpen har en perfekt pasform og er strikket, så den har en ekstrem flad søm i tåen, og den er behagelig løs op af anklen og benet uden at stramme på nogen måde, og glider heller ikke ned.

ReflexWear® Kompressions og rejse strømpe, med 60% Celliant™ Disse kompressions og rejsestrømper er strikket af samme tynde og ultra bløde Celliant™ tråd, som Diabetes, Wellnes og Comfort strømperne, samtidig med at der er en lettere kompression i foden og på anklen er kompressionen 20mmHG, som gradvis reduceres op ad benet, for at stimulere blodomløbet. Med denne strømpe stimuleres blodomløbet altså både med kompression men også med Celliant™ tråden og dens virkning.

Materiale: 89% Q-skin og 11% Lycra

 • Brand: Reflexwear

Levering:

Ordrer afgivet inden kl. 14.00 vil vi altid ekspedere samme dag, hvilket betyder at du modtager varerne 1 - 2 dage senere.
Vi afsender med Danske Fragtmænd.

I tilfælde af at fragtfirmaet kører forgæves til din leveringsadresse, bliver varerne returneret til nærmeste fragtterminal (IKKE en pakkeshop). Hvis du ikke kan være hjemme når varerne skal leveres, bedes du oplyse til os, at pakken må sættes uden kvittering. Dette er på eget ansvar.

Returnering:

Hvis du ønsker at Kjærulff skal være behjælpelig med returneringen på din adresse, kan det aftales ved at kontakte os på tlf. 70 21 15 35 eller via e-mail på info@kjaerulff-fodpleje.dk

Prisen for en afhentning er 80,- ex moms.

Du bedes pakke varen forsvarligt ind, når du returnerer, og du må IKKE sætte returlabelen direkte på originalemballagen.

Beskriv årsagen til returneringen i et følgebrev og vedlæg din forsendelse.

Udgåede, sterile, skaffevarer og Dr. Comfort sko tages ikke retur.

Pakken skal sendes til:
Kjærulff Fodplejeartikler A/S
Ørkebyvej 2
5450 Otterup