Product added to basket

Product added to basket

Hurtig levering 1-2 hverdage
Fri fragt fra 1000,- ex moms
Personlig rådgivning på 70 21 15 35
Stort showroom
Gratis levering og opsætning af alle patientstole til brofaste øer
close
close
 • Sorbact, Film/Plaster
  Bestseller
 • Sorbact, Film/Plaster
  Bestseller
 • Sorbact, Film/Plaster
  Bestseller
Der er en video tilknyttet produktet som ikke må vises, accepter marketing-cookies for at se videoen.

Sorbact, Film/Plaster

 • Bakterie- og svampebindende
 • Tillader fugtigt sårmiljø
 • Vandafvisende og semipermeabel
 • Selvklæbende akrylklæb
 • Absorptionspude
 • Sorbact® sårkontaktlag
 • Medicinsk udstyr
Variant

Log ind for pris

Sorbact® Surgical Dressing er en bakterie- og svampebindende sårbandage, baseret på Sorbact® Technology.

Den består af et Sorbact® DACC™-sårkontaktlag, der er placeret på en absorptionsbandage, og en transparent bagfilm med akryltape. Den brusefaste og bakterieafvisende bagfilm beskytter mod ekstern forurening og lader overskydende væske fordampe. Sorbact® Surgical Dressing behandler og forebygger sårinfektioner og fremmer sårhelingsprocessen. Sorbact® sårkontaktlag er påvist at kunne binde sårrelaterede patogener i op til syv dage in vitro.

Anvendelse

Sorbact® Surgical Dressing er velegnet til behandling af rene, forurenede, koloniserede eller inficerede tørre til let væskende sår, såsom kirurgiske sår og traumesår.

Anvendelsesområder

Sorbact® Surgical Dressing er velegnet til behandling af både børn og voksne. Sorbact® Surgical Dressing bør anvendes af sundhedspersonale eller af lægfolk under tilsyn af sundhedspersonale. Bandagen er beregnet til anvendelse i sundhedsvæsenet og i hjemmet.

Virkningsmekanisme

Sorbact® Surgical Dressing binder almindelige sårmikroorganismer, såsom Staphylococcus aureus (inklusive MRSA), Streptococcus spp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa og Candida albicans, som vist in vitro. Der frigives ingen antimikrobielle stoffer til såret.

Kliniske fordele

Brug af Sorbact® Surgical Dressing kan reducere biobyrden og har en dokumenteret infektionsforebyggende effekt. Bandagen hjælper med at reducere lugt og smerte, og kan fremme sårheling samt reducere sårets størrelse.

Kontraindikationer

Der er ingen kendte kontraindikationer ved brug af Sorbact® Surgical Dressing. Afsnittet "Advarsler og forsigtighedsregler" bør læses.

Advarsler og forsigtighedsregler

Må ikke genbruges. Sorbact® Surgical Dressing er beregnet til én patient og engangsbrug. Genbrug kan medføre krydskontaminering og øget risiko for infektion.

Må ikke anvendes, hvis emballagen allerede er åbnet eller beskadiget, da steriliteten da ikke kan garanteres. Må ikke anvendes på patienter med kendt overfølsomhed over for bandagen (dialkylcarbamoylchlorid [DACC™], celluloseacetat, polyuretan, polyakrylat, polypropylen og viskose). Ligesom med klæbende produkter kan der i nogle tilfælde opstå irritation i den omgivende hud. Bemærk også, at uhensigtsmæssig brug eller for hyppige forbindingsskift, særligt hos patienter med skrøbelig hud, kan resultere i overfladisk hudtraume.

Bør ikke anvendes i kombination med fedtholdige produkter som salver, cremer og opløsninger, da disse kan reducere bindingen af mikroorganismer.

Må ikke gen-steriliseres.

Hvis den behandlede tilstand forværres, ikke forbedres eller der observeres en bivirkning, skal du kontakte lægen.

Brugsanvisning

1. Forbered såret og den omkringliggende hud i henhold til lokal klinisk praksis. Sørg for, at den omgivende hud er ren og tør.

2. Vælg en passende bandagestørrelse til såret. Der må ikke klippes i bandagen.

3. Fjern bandagen fra emballagen med steril teknik.

4. Fjern den klæbende beskyttelsesbeklædning mærket med (1) fra bandagens sårkontaktside, og dæk såret med bandagen. Sørg for, at Sorbact®-sårkontaktlaget kommer i direkte kontakt med hele såroverfladen.

5. Tryk bandagens kanter fast på den omgivende hud, og fjern stabiliseringsfilmen mærket med (2) øverst. Start ved den grønne flig.

6. Bandagens skiftefrekvens afhænger af sårets ekssudatniveau og den omgivende huds generelle tilstand. Hvis den kliniske tilstand tillader det, kan bandagen ligge på i op til 7 dage.

7. Når bandagen skal fjernes, gøres det nemmest ved at tage fat om filmen og trække og strække den parallelt med huden.

Hvis bandagen klæber til såret, skal den fugtes for at letteregøre fjernelse, og for at undgå at afbryde sårhelingen. Sorbact® Surgical Dressing er MR-sikker. Fjern Sorbact® Surgical Dressing inden strålebehandling. En ny bandage kan lægges på efter behandlingen.

Opbevaring og bortskaffelse

Sorbact® Surgical Dressing skal opbevares tørt og holdes væk fra sollys. Bortskaffelsen skal ske i henhold til lokale miljøregler.

 

 • Brand: Sorbact

Levering:

Ordrer afgivet inden kl. 14.00 vil vi altid ekspedere samme dag, hvilket betyder at du modtager varerne 1 - 2 dage senere.
Vi afsender med Danske Fragtmænd.

I tilfælde af at fragtfirmaet kører forgæves til din leveringsadresse, bliver varerne returneret til nærmeste fragtterminal (IKKE en pakkeshop). Hvis du ikke kan være hjemme når varerne skal leveres, bedes du oplyse til os, at pakken må sættes uden kvittering. Dette er på eget ansvar.

Returnering:

Hvis du ønsker at Kjærulff skal være behjælpelig med returneringen på din adresse, kan det aftales ved at kontakte os på tlf. 70 21 15 35 eller via e-mail på info@kjaerulff-fodpleje.dk

Prisen for en afhentning er 80,- ex moms.

Du bedes pakke varen forsvarligt ind, når du returnerer, og du må IKKE sætte returlabelen direkte på originalemballagen.

Beskriv årsagen til returneringen i et følgebrev og vedlæg din forsendelse.

Udgåede, sterile, skaffevarer og Dr. Comfort sko tages ikke retur.

Pakken skal sendes til:
Kjærulff Fodplejeartikler A/S
Ørkebyvej 2
5450 Otterup